Home
Scurt Istoric
Tractari Auto
Transport Auto
Preturi
Galerie Foto
Contact
 
galerie tractari auto
   

Tractari Auto

Tractari auto noi, defecte sau avariate sunt principalele activitati ale firmei noastre. In urma unui accident sau a unei defectiune minora care poate fi remediata pe loc. Specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de, transport autoturisme pe platforma si remorcari in tara si in stateleUniunii Europene.
Serviciul de logistica va prelua imediat comanda dumneavoastra si va organiza transportul, confirmandu-va telefonic sau prin fax data Ón care se va efectua acel transport auto.

Scurt Istoric


Firma noastra SAFE CAR TRANSPORTER a fost infiintata in anul 2007 cu scopul de a veni în ajutorul conducatorilor auto aflati in dificultate.

In prezent, parcul nostru auto este compus din 3 autospecializate FIAT DUCATO dotate cu remorci avand capacitatea de a transporta 2 masini simultan. Oferim servicii de transportare/remorcare atat pentru masini avariate cat si pentru masini noi.

Oferata noastra de servicii cuprinde:
- tractari auto
- transport auto masini avariate si noi

Caracteristicile definitorii ale firmei noastre sunt:
- Profesionalism
- Experienta
- Promptitudine
- Seriozitate

Serviciul nostru de ASISTENTA RUTIERA fiind disponibil 24 de ore din 24, puteti suna cu incredere la numerele 0745 92 31 26, 0731 56 55 55 atunci cand autoturismul dumneavoastra s-a defectat in trafic sau sunteti implicat intr-un accident rutier.