Home
Scurt Istoric
Tractari Auto
Transport Auto
Preturi
Galerie Foto
Contact
 
galerie tractari auto
   

Tractari Auto

Tractari auto noi, defecte sau avariate sunt principalele activitati ale firmei noastre. In urma unui accident sau a unei defectiune minora care poate fi remediata pe loc. Specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de, transport autoturisme pe platforma si remorcari in tara si in stateleUniunii Europene.
Serviciul de logistica va prelua imediat comanda dumneavoastra si va organiza transportul, confirmandu-va telefonic sau prin fax data Ón care se va efectua acel transport auto.

Tractari Auto


Este bine sa fiti pregatiti pentru remorcarea autovehiculului in caz de defectiune sau accident mai inainte sa se intample. O idee buna este sa aveti memorat in telefonul mobil numarul unei firme ca a noastra, specializata in oferirea serviciilor de tractari auto.
Puteti oricand suna la numerele  0745 92 31 26, 0731 56 55 55, serviciul nostru de ASISTENTA RUTIERA fiind disponibil 24 de ore din 24.

Daca sunteti implicati intr-un accident sau aveti o defectiune la masina si nu mai este posibil sa va deplasati in continuare cu masina, este indicat sa o scoateti pe marginea drumului. Daca nu puteti ajunge in siguranta pe marginea partii carosabile folositi triunghiul reflectorizant pentru a semnaliza avaria masinii.

Odata acesata parte rezolvata sunati-ne cu incredere. Noi intervenim in cel mai scurt timp posibil la locul indicat de dumneavoastra, cu o autospeciala de tractari sau transport ajutandu-va astfel prin transportarea autoturismului in service-ul ales de dumneavoastra, in functie de cerintele situatiei in care va aflati.

Nu ezitati sa ne contactati!