Home
Scurt Istoric
Tractari Auto
Transport Auto
Preturi
Galerie Foto
Contact
 
galerie tractari auto
   

Tractari Auto

Tractari auto noi, defecte sau avariate sunt principalele activitati ale firmei noastre. In urma unui accident sau a unei defectiune minora care poate fi remediata pe loc. Specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de, transport autoturisme pe platforma si remorcari in tara si in stateleUniunii Europene.
Serviciul de logistica va prelua imediat comanda dumneavoastra si va organiza transportul, confirmandu-va telefonic sau prin fax data Ón care se va efectua acel transport auto.

Transport Auto


SAFE CAR TRANSPORTER ofera servicii de transport auto intern si international (autoturisme si autoutilitare ) pe platforma avand o capacitate de transport de 2 autoturisme simultan.

Cand ai mai mult optiuni de a transporta unul sau mai multe autovehicule iti doresti o companie cu experienta care sa stie sa se ocupe in mod profesional de transport, la pretul corect si respectand timpii impusi

Doresti o firma specializata in transport auto cu acoperire nationala, cu autospeciale in dotare si care pune siguranta autovehiculului dumneavoastra pe primul plan

Noi cei de la SAFE CAR TRANSPORTER transportam peste 150 de masini pe luna pe tot cuprisul tarii.

Sutem siguri ca va putem ajuta in transportarea oricarui tip de autovehicul nou, second-hand sau avariat.

Serviciul nostru de ASISTENTA RUTIERA fiind disponibil 24 de ore din 24. Nu ezitati sa ne contactati!